maandag 9 april 2012

Tips om de zomer & lente door te komen

Summer_milenachka.tumblr2_large
Eindelijk zitten we alweer een tijdje in de lente... Heerlijk weg uit die winter! Nu in de lente begint het natuurlijk weer mooi weer te worden en gaat alles weer bloeien en daarna krijgen we de zomer. Een prachtig vooruitzicht toch? We kunnen wel wat tips gebruiken om alle straaltjes zon op te pikken & er pico bello uit te zien. Of terwijl een echt lente/zomer gevoel!


Om een beetje in de stemming te komen zijn wat mooie pictures ook al iets.
Tumblr_m07gm0g5sm1qmxq3ko1_500_largeTumblr_lbz6u7ithh1qadg5do1_500_large
Tumblr_m1egp7yxzh1r6fsrgo1_500_large

Tumblr_lo90tykiye1qjsnqfo1_500_largeTumblr_liopmpvplx1qfateqo1_500_large
Leuk toch om zulke mooi plaatjes te zien? Nou, laten we beginnen met de tips! :D

Kledingkast
Begin eens je kleding op te ruimen. Kijk wat je in de zomer wel en niet draag. En leg de shorts en slippers weer in je kast! In ruil van je uggs en sjaal. En wat je te klein is kan je weer gaan verkopen bijvoorbeeld op marktplaats wat money kan je altijd gebruiken toch?

Nail art
Ga op zoek naar leuke en vrolijke nail arts. Bloemen, regenboogjes of toch de zee? En ook kan je weer lekker beginnen met het kopen van leuke felle nagellakjes aangezien er weer allemaal nieuwe nagellak collecties in de winkels liggen! En vergeet je tenen niet! ;)

Kapper
Een bezoekje aan de kapper is nooit verkeert! Nu je de kant van de zomer op gaat kan het haar weer een stukkie korten en wat highlights zijn ook erg mooi voor in de zomer. Je kan ook opzoek gaan naar beach spray! En slaap met vlechtjes erg leuk voor een golvend effect!

Shoppen
Jeeeej, er liggen nu allemaal nieuwe collecties in de winkels van make-up tot schoenen van schoenen kleding enzovoort! Super gezellig om dus even met je friends te gaan shoppen. Zo kan je ook even de kledingkast weer aanvullen.

Terrasje
Klaar met het shoppen? Pak een terrasje voor een heerlijke cola met ijsklontjes en citroen! Wie weet spot je nog wat hotties. En vergeet niet het is nu langer licht dus kan je nog uren genieten! 

Voeten, handen, lichaam
Alles moet er natuurlijk tip top uitzien als je weg gaat zonnen met die leuke jongens van je school! Scrub je hele lichaam en smeer het goed in gebruik eventueel voor een mooi kleurtje een zelf bruiner. En geen je nagels van je voeten en handen een manicure met een fel kleurtje en zorg er ook voor dat er geen eelt meer op je voeten zit. Smeer ze ook goed in!

Ijs
Pufff.. Warme dag op het strand? Haal een ijsje. Dat is toch heerlijk genieten? Dat huis werk kan nog wel even wachten hoor.

Music
Nu het lekker weer word komt er natuurlijk ook ander muziek! Tijd om eens wat nieuwe toffe nummers op youtube te zoeken en ze op je ipod te zetten. Jij komt zo heerlijk de dag door!

Kleurtje
Zorg ervoor dat alles goed gescrubt is op je lichaam en je zo heerlijk kan zonnen! Om toch een beetje vals te spelen kan je ook gewoon een zelfbruiner gebruiken natuurlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten